« Tillbaka

Vi söker resande servicetekniker till kontoret i Falkenberg

Inlagt den 19 november 2021 i kategorin Övrigt.

Clean Machine i Falkenberg AB har en stark tillväxt med marknadsledande städmaskinsprodukter och söker nu ytterligare en servicetekniker till att förstärka vårt kompetenta och härliga serviceteam i Falkenberg.

Huvuduppgiften är att serva, reparera och underhålla städmaskiner hos våra kunder men förekommer även leveranser av maskiner, utrustning, utbildning och renovering av begagnade maskiner i vår verkstad. Jobbet är självständigt och man har direkt kontakt med våra kunder och dess personal.

Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande med förmågan att kunna strukturera och omprioritera din tid efter kundernas behov.

Eget ansvar av att planera kundbesöken både vad gäller tid och reservdelar.

Arbetet struktureras, administreras och rapporteras digitalt via orderprogram, vi ser att du har goda datakunskaper av att arbeta i ordersystem.

Det ingår personlig servicebil med verktyg och reservdelar.

Du utgår från vårt huvudkontor i Falkenberg och arbetsområdet är Halland, västra Småland och Göteborgsregionen.

Din Bakgrund

Erfarenhet av reparation och felsökning av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Flytande svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska.

Som personliga egenskaper ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person. Du är kreativ, problemlösare, lagspelare samt noggrann och strukturerad med god datavana. .

Körkort B är ett krav.

BE är meriterande.

Utbildningar i heta arbeten samt SSG är meriterande.

Arbetstiden är heltid, tills vidare.

Provanställning tillämpas.

Fast månadslön.

Välkommen med din ansökan till marcus@cleanmachine.se senast den 31/12. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut!

“Clean Machine är auktoriserad återförsäljare av det amerikanska städmaskinmärket Tennant, världens största tillverkare för professionellt bruk. Tennant har tillverkat städmaskiner sen slutet av 1800-talet och kom till Sverige 1953. Fabriken för den europeiska marknaden ligger i Holland och därifrån skickas även alla reservdelar vilket säkerställer en exceptionellt bra eftermarknad. Maskinerna håller hög industristandard och våra kunder är bla Volvo, Scania, ABB, Schenker, DHL, Bring, COOR, Sodexo, ISS. Vi servar och reparerar alla städmaskinsmärken samt erbjuder finansiseringslösningar. Huvudkontor Falkenberg, Halland. Lokalkontor Värnamo, Småland och Göteborg, Västra Götaland.”